Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На майдані Шептицького у Калуші хочуть встановити чотири торгові павільйони

На майдані Шептицького у Калуші хочуть встановити чотири торгові павільйони

Одразу чотири нові тимчасові споруди можуть з’явитися у Калуші. Встановити їх хочуть на майдані Шептицького, 4. Загалом павільйони матимуть 98 кв. метрів площі.

Розповідає Інформатор.

Питання готують до розгляду виконавчим комітетом Калуської міської ради. Згідно з оприлюдненим проєктом рішення, з заявою звернувся підприємець Володимир Свирида. Він хоче отримати дозвіл на розміщення тимчасових стаціонарних споруд для провадження підприємницької діяльності. Попередньо вже є висновок управління архітектури та містобудування Калуської міської ради, графічні матеріали із зазначенням бажаного місця розташування тимчасових стаціонарних споруд, висновки начальника управління національної поліції в Івано-Франківській області. Тому членам виконкому пропонуватимуть проєкт рішення підтримати.

Дозвіл пропонують надати терміном на три роки. Самі павільйони підприємець має встановити впродовж шести місяців з дати оформлення паспортів прив’язок тимчасових стаціонарних споруд згідно з паспортами прив’язок. Крім того, його зобов’яжуть виконати певні роботи з благоустрою та встановити урни для сміття. Два павільйони мають мати площу по 25 кв. метрів, ще два — по 24 кв. метри.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору