Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Визначилися фіналісти Кубка області з футболу

Буквально дві години тому завершилися матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка Івано-Франківської області із футболу, у яких визначилася пара фіналістів обласного кубку.

Розповідає, Інформатор

ФК Вільхівці 1:2 Blago-Юність (перший матч 1:1)

Матч-відповідь у першій півфінальній парі обіцяв бути вкрай гарячим, адже у першому поєдинку Вільхівців та Blago-Юність, команди розійшлися мінімальною нічиєю 1:1.

Саме на полі Вільхівців вирішувалася доля першої путівки до фіналу Кубка області. Сьогодні, як і у попередньому матчі, команди розпочалися гру досить обережно та виважено. Перша нагода у матчі зʼявилася у господарів вже на 9 хв., але удар був не точним. Футболісти із Верхньої не сиділи в обороні та відповідали досить гострими атаками.

Першими рахунок у поєдинку відкрили господарі на 26 хвилині, влучним ударом Василя Блащука. Пресслужба гостей, повідомляє, що через декілька хвилин Вільхівці мали змогу подвоїти перевагу, але чудова гра голкіпера гостей Герича не дала їм цього зробити.

Наприкінці першого тайму, Blago-Юність змарнувала чудову нагоду зрівняти рахунок. На перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів.

Другий тайм був активнішим з обох сторін. Воно й не дивно, адже вирішується доля путівки у фінал обласного кубка. Гравцям гостей вдалося зрівняти рахунок за 10 хвилин до завершення основного часу. Роману Гнатіву вдалося повернути Blago-Юність у гру.

За словами, пресслужби Blago-Юність, крапку у поєдинку і протистоянні в цілому поставив Руслан Майовецький на 89 хвилині, відправивши мʼяча у сітку воріт Вільхівців.

Вольова перемога Blago-Юності із рахунком 1:2 дала змогу команді пробитися до фіналу.

Нафтовик 0:3 Пробій (перший матч 0:3)

Фото: Василь Федорів

Футбольний поєдинок, який був позбавлений інтриги ще у першому матчі. Гравцям долинського Нафтовика потрібно було надіятися лише на футбольне диво, в той час, як Городенку влаштовував  безгольова нічия.

Матч у Долині знову розпочався шалений натиском гравців Пробою, що дало свої плоди вже на 2 хвилині поєдинку, коли Іван Сондей відправив мʼяч у ворота долинської команди.

Пробій не захотів зупинятися на досягнутому і на 16 хвилині провів результативну контратаку, що дозволило Роману Дитку подвоїти перевагу гостей над Нафтовиком із Долини.

Нафтовик хоч і виходив у атаки, проте безрезультатно. Намість, Богдан Дриган на 79 хвилині забив третій мʼяч Пробою, довівши рахунок за сумою двох матчів до 0:6 у свою користь.

Матч знову завершився розгромною перемогою городенківців із рахунком 0:3

Blago-Юність (Верхня) – Пробій (Городенка) – Фінал кубка Івано-Франківської області з футболу

Фіналістів кубка визначено: ними стали Пробій із Городенки та Blago-Юність із Верхньої. Фінал Кубка області з футболу відбудеться у середу, 29 травня. Початок матчу о 15:00.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

 

Нагору