Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Змінили формат: у калуському парку до Дня матері проведуть не концертну, а розважальну програму

Цьогоріч у парку до Дня матері проходитиме не концертна програма, а розважальна — у зоні атракціонів. Діток тішитимуть цікавими вікторинами, іграми, розіграшами та конкурсами.

Пише Інформатор.

У неділю, 12 травня, у міському парку культури і відпочинку імені Івана Франка проходитиме програма “Візьми маму з собою”, що приурочена до Дня матері. Початок — о 14:00.

“Зокрема, Калуська центральна бібліотека імені Тараса Шевченка готує цікавий квест для дітей. Цього року ми трохи змінили формат: будемо проводити не концертну програму, а конкурсну — будуть розваги для дітей”, — каже директорка парку Наталія Паламар.

Читайте також:

У Калуському парку подорожчали тарифи на розважальні атракціони

Сам сезон відкривається у суботу, 11 травня — саме тоді у парку запрацюють атракціони. Працюватимуть вони до кінця жовтня: кожної п’ятниці, суботи та неділі.

“Графік коригуватиметься залежно до тривалості світлового дня. Зараз ми працюємо з 12:00 до 19:00, а потім працюватимемо до 20:00, а можливо й до 21:00. Це залежить від місяця. Також ми працюватимемо, якщо серед тижня випадатимуть великі свята чи державні відзначення”, — розповідає директорка парку.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору