Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Карпатський марафон на допомогу ЗСУ — де, коли і як взяти участь?

Карпатський марафон на допомогу ЗСУ — де, коли і як взяти участь?

Цими вихідними на Калущині відбудеться унікальна спортивна подія, мета якої — зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України. 

Розповідає Інформатор.

В суботу, 11 травня, о 10:00, від Перевалу в селі Вишків стартуватиме біговий марафон довжиною в 42 км. Бігтиме його організатор заходу пан Ярослав Рудяк. До слова, у свої 65 років він досі займається фізичними активностями.

“Буду бігти сам, бо вже роками цим займаюсь. Пробігаю кілометр за 8 хв. Тож орієнтуюсь пробігти всю дистанцію десь за 5 годин.  Але, якщо хтось має бажання, то може приєднуватися. Головне бажання, тестів ніяких попередніх не треба. Просто треба бути. Тут буде машина, яка відвезе туди у Вишків. До речі, бігти зі мною сю дистанцію не обов’язково, хто скільки зможе, це може буди і 5, і 10 км”, — ділиться та заохочує марафонець.

Приєднатися до пана Ярослава можна прийшовши до Будинку культури в Долині. Там о 8:30 буде відправка автобуса до Перевалу.

Також протягом усього час поки триватиме марафон, можна буде задонатити на ЗСУ у спеціальні ящики біля Будинку культури.

 “Хто скільки вважатиме за потрібне може кинути в коробку. А ми потім визначимо якому батальйону чи взводу їх передамо”, — додає організатор забігу.

Попередньо можна записати за номером пана Ярослава:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору