Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші чоловік проник до приміщення колишнього дитсадка. Його затримали

В ході розслідування правоохоронці здійснили поверхневий огляд затриманого та виявили згорток із “невідомою речовиною білого кольору” та таблетки.

Пише Інформатор, покликаючись на управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Учора, 8 травня, близько 18:00 години вечора, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал “Тривога” з охоронюваного приміщення (колишнього дитячого садка) у Калуші.  За даною адресою виїхав наряд реагування поліції охорони.

Правоохоронці обстежили прилеглу територію та сам об’єкт, де виявили пошкоджені тильні двері, а також — невідому особу. Чоловік, побачивши правоохоронців, намагався втекти з місця події через завчасно відчинене вікно, однак був затриманий поліцейськими.

“Як з’ясувалося, 20-річний місцевий мешканець зламав вхідні двері та проник до помешкання з метою наживи. — прокоментував начальник Калуського районного відділення поліції охорони капітан поліції Ярослав Паньків. — В ході розслідування було здійснено поверхневий огляд затриманого та виявлено згорток із невідомою речовиною білого кольору та таблетки”.

На місця події поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу Калуського РВП ГУНП Івано-Франківської області. Триває перевірка.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору