Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Перегінській громаді відремонтують дві дороги і встановлять ігровий комплекс для дітей

У Перегінській громаді відремонтують дві дороги і встановлять ігровий комплекс для дітей

У селищі Перегінському до кінця року мають намір відремонтувати дві вулиці та встановити дитячий ігровий комплекс. Загалом на це витратять понад 2,7 млн гривень.

Інформатор розповідає детальніше.

Нещодавно Перегінська селищна рада оприлюднила інформацію про завершення кількох закупівель. Йдеться про капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Річної (від каплички), на який витратять 1 мільйон 322 тисячі 477 гривень, та капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Радової Лівої (від будинку №136), який обійдеться у 1 мільйон 328 тисяч 150 гривень.

Переможцем закупівель по обидвох вулицях стало ТзОВ “ІФБУД-Прикарпаття”, яке зареєстроване у місті Болехові понад 7 років тому. Керівником підприємства є Андрій Корпан. Відповідно до оприлюднених даних, завершити ремонти на вказаних вулицях мають до 25 грудня цього року.

Окрім цього, за 75 тисяч гривень у громаді мають намір облаштувати додаткове місце для відпочинку та розваг дітей, тому планують придбати дитячий ігровий комплекс. Переможцем цієї закупівлі визначено ТОВ “Казковий двір” із Івано-Франківська. Керівником цієї організації є Сергій Григорчук. Який саме комплекс придбають, не вказано, але відомо, що поставити його мають до 31 грудня цього року.
ФОТО ілюстративне (з архіву Перегінської громади)

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору