Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Танцюй зі мною… і повертайся з війни | У Калуші стартує унікальний проєкт

У Калуші стартує унікальний проєкт

Колишній військовий, який зараз живе у Калуші, вирішив реалізувати у місті круту соціальну ініціативу. Він орендував зал, залучив професійну хореографиню та запрошує ветеранів і військовослужбовців… на танці. Проєкт стартує вже незабаром.

Ділиться Інформатор.

“Що для вас танці? Це рухи під музику? Гарне проведення часу? Відпочинок? Для нас — це підтримка. Це стимул рухатись далі. Нове життя… Це — той дотик, якого ми так хотіли, коли помирали, коли бачили страх і страждання, коли закривались очі… Переконаний, що танці можуть дати сили жити далі”, — каже ініціатор проєкту.

Свого імені він не називає, бо це історія, каже, зовсім про інше… Чоловік знає, що таке війна, — не на словах. І знає, як важко повертатися у життя без війни. Тому його проєкт — це спосіб відволікти від зайвих думок, перезавантажити, додати у життя щось гарне. Це — вид реабілітації.

“Зараз ніхто не ставить під сумнів, що арттерапія є чудовим способом реабілітації. То я хочу, щоб всі охочі відчули, що танець також може лікувати”, — акцентує він.

 

Що і з ким танцювати, військові зможуть вирішувати самі. Організатори готові проводити як групові заняття з дітками військовослужбовців та ветеранів, так і заняття з самими воїнами та їхніми половинками. Це можуть бути спільні заняття батьків і дітей, заняття у групі або абсолютно індивідуальні постановки.

“Хочеться, щоб танець для когось став ковтком нового життя, а для когось — незабутнім побаченням… Також будемо раді поставити весільний танець чи присвятити цей “ритуал” іншій значимій події. Приходьте!” — кличуть організатори.

Проєкт стартує вже незабаром. Зараз триває набір та формуються групи і графік. Танцювальні заняття будуть відбуватися під керівництвом професійної хореографині Юлії. Локація — комплекс “Акваторія” (вул. Дзвонарська, 4). Всі заняття для військових, ветеранів та їхніх сімей — абсолютно безкоштовні.

Для більше детальної інформації звертайтесь за номером:
+380506176382 — хореографиня Юлія.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору