Калуш До сайту

Сокіл летить до Ціневи та брутальне дербі Довгого Войнилова | АНОНС чвертьфіналу Кубка району з футболу

Районний футбол у самому розпалі. Залишилося вісім найкращих команд Калуського району, які вже завтра, 12 травня розіграють путівки до півфіналу. Жереб дав нам досить цікаві та брутальні пари чвертьфіналістів.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Калуську районну асоціацію футболу (КРАФ).

Найближча неділя обіцяє бути вкрай гарячою, адже на нас чекають цікаві  та досить давні та брутальні районні протистояння у рамках чвертьфіналу Кубка району:

ФК “Сваричів” – ФК “Мостище”

Досить сильна пара. Шлях ФК “Сваричів” до чвертьфінал був досить складний, адже усі матчі завершувалися серією пенальті. У 1/16 фіналу Кубка Калуського району з футболу ФК “Сваричів” та ФК “Прикарпаття” (Гошів) видали фантастичний матч із 10 голами. Основний час, що завершився з рахунком 5:5 і навіть овертайми не виявили сильнішого. Лише по пенальті гравцям Сваричева все ж вдалося вибити гошівське “Прикарпаття” із рахунком 2:4.

У 1/8 фіналу, ФК “Сваричів” зійшовся із ФК “Рух” із Вістової. Переможця знову визначили пенальті, у яких сильнішими виявилися гравці сваричівського клубу – 2:4 на користь ФК “Сваричів”.

Шлях ФК “Мостище” до чвертьфіналу теж був не легкий, адже у 1/16 фіналу Кубка району вони  на виїзді у Рожнятові здолали місцеві “Горгани” із рахунком 2:3. У 1/8 фіналу жереб звів їх із сильним суперником – ФК “Рубань” із Великої Тур’ї. Як і у випадку із Сваричевом, в даному протистоянні переможця теж визначили пенальті. Влучнішими були гравці ФК “Мостище”, які сухо перемогли у серії пенальті – 0:3

Досить цікава пара, враховуючи шлях обох команд до чвертьфіналу Кубка району. Від протистояння можна багато, що очікувати. Навіть не беремося прогнозувати, але можливо путівку у півфінал знову вирішить серія пенальті.

Початок матчу – 12:00

ФК “Довгий Войнилів” – ФК “Перекоси”

Класичне брутальне районне дербі. Жереб знову звів ФК “Довгий Войнилів” та ФК “Перекоси” разом, але тепер вже у чвертьфіналі Кубка Калуського району з футболу.

На шляху до чвертьфіналу Кубка, Довгому Войнилову вдалося у 1/16 фіналу пройти по пенальті ФК “Тужилів” із рахунком 5:4 та ФК “Новиця” у 1/8 фіналу із рахунком 1:2.

ФК “Перекоси” на своєму шляху на виїзді здолали ФК “Копанки” із рахунком 2:3 та ФК “Підгірки” (Калуш) – 1:2. Готуємося до брутального матчу, бо протистояння обіцяє бути вкрай цікавим. Від обох команд можна очікувати всього.

Початок матчу – 12:00

“Колос”  (Цінева) – “Сокіл” (Голинь)

Найсильніша футбольна пара чвертьфіналу Кубка Калуського району з футболу. Колос та Сокіл є лідерами 1 ліги чемпіонату Калуського району. “Колос” (Цінева) та “Сокіл” (Голинь) займають першу та другу сходинку турнірної таблиці чемпіонату Калуського району з футболу.

Враховуючи те, що обидві команди є лідерами чемпіонату району з футболу, вони розпочинали свій кубковий шлях у районі із стадії 1/8 фіналу. “Колос” із Ціневи на виїзді здолав ФК “Завадка” із рахунком 0:2. Голинський “Сокіл” здобув переконливу перемогу над “Зорею” із Берлог із рахунком 2:5

Прогнозуємо, що матч буде гольовим, тому радимо відвідати поєдинок.

Початок матчу – 12:00

“Чайка” (Перевозець) – ФК “Гуменів”

Остання чвертьфінальна пара Кубка Калуського району з футболу. На своєму шляху “Чайка” наколотила 8 м’ячів. Спочатку у 1/16 фіналу здолала на своєму полі яворівський “Нафтовик” із рахунком 3:2. У 1/8 фіналу “Чайка” із Перевозця зійшлася із сильним суперником – ФК “Зборою”, яку на диво здолала із рахунком 5:3. 

Щодо ФК “Гуменів”, то хлопці у шаленій серії пенальті здолали ФК “Вигода” із рахунком 6:7, а у 1/8 фіналу розгромили ФК “Тризуб” із малої батьківщини Степана Бандери – Старого Угринова із рахунком 0:4.

Початок матчу -–15:00

В цілому, у чвертьфінал пробилися найсильніші команди району, тому тут немає сенсу ділити їх на сильних та слабких. Переможець визначиться на футбольному полі.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08