Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Україна фантастично виступила у фіналі Євробачення | ФОТО + ВІДЕО

У шведському Мальме розпочався гранд-фінал одного із наймасштабніших пісенних конкурсів: визначається імʼя переможця 68-го пісенного конкурсу. Першою вже виступила Швеція, а під  номером “2” — Україна: alyona alyona & Jerry Heil! Яким був виступ?

Пише Інформатор.

Нещодавно Jerry Heil поділилася думками щодо порядку виступів:

“Нас поставили на друге місце й це дуже погано. За статистикою, всі, хто стоїть на другій позиції — займають якісь останні місця. Але Україна не може такого допустити! Я вважаю, нам треба зараз з усіма українцями по усьому світу об’єднатися (і не тільки з українцями)”.

Проте, виступ артисток із піснею “Teresa & Maria” був фантастичним! Глядачі у залі захоплені співом, вони дуже тепло зустріли учасниць! А якщо ви ще не бачили виступу — дивіться відео за посиланням.

Нагадаємо, що за результатами першого півфіналу до гранд-фіналу вийшли Україна, Кіпр, Сербія, Литва, Ірландія, Хорватія, Словенія, Фінляндія, Португалія та Люксембург. За результатами другого — Австрія, Вірменія, Греція, Грузія, Естонія, Ізраїль, Латвія, Норвегія, Нідерланди та Швейцарія.

Крім того, у фіналі виступає конкурсант країни-господарки цьогорічного конкурсу — Швеції, а також конкурсанти країн-засновниць Євробачення (Німеччина, Велика Британія, Франція, Іспанія та Італія).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору