Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На благодійному футбольному матчі у Студінці зібрали понад 20 тисяч грн на підтримку ЗСУ

У неділю, 12 травня у с. Студінка  відбувся досить цікавий та водночас важливий поєдинок, що мав важливу ціль – підтримка ЗСУ. Скала-1911 завітала до Студінки на матч проти однойменної місцевої команди. Під час матчу збиралися кошти для Збройних Сил України. В підсумку було зібрано понад 20 тисяч гривень на підтримку ЗСУ.

Ділиться Інформатор

Як повідомила Інформатору пресслужба “ФК Студінка” на благодійному матчі зібрали 20 тисяч 256 гривень на потреби ЗСУ. Зокрема, було розіграно футболку “Скали 1911” та м’яча із підписами гравців.

З огляду на те, що команди пропускали черговий тур в своїм чемпіонатах – ФК “Студінка” в чемпіонаті Першості Івано-Франківської області, а “Скала 1911” в Другій Лізі України, команди домовилися провести благодійний матч на підтримку ЗСУ. Матч відбувся 12 травня у с. Студінка та зібрав чималу кількість глядачів.

Гравці Скали 1911 приємно відгукнулися про атмосферу перебування в Студінці. Зокрема, правий вінгер “Скали 1911” Богдан Іванченко сказав наступне:

Атмосфера була досить приємна, адже в таких місцях, де люблять футбол та ще й у вихідний день – справжнє свято. Підтримка була великою, адже ми мали змогу допомогти нашим Збройним Силам. Дякуємо Богу і Збройним Силам України, що маємо можливість займатися улюбленою справою“, – діляться гравець “Скали 1911” Богдан Іванченко.

Фото взято із Facebook сторінки міського голови

Матч завершився перемогою ФК “Скала 1911” із рахунком 0:3.  У воротах ФК “Студінка” відзначилися Богдан Іванченко, Сергій Лебедєв та Максим Авер’янов.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору