Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На війні загинув військовий з Болехівської громади

На війні загинув військовий з Болехівської громади

Понад 10 днів Василь Ткач вважався безвісти, але вчора, 13 березня, підтвердилась його загибель.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Військовий народився в багатодітній сім’ї у селі Бубнище, Болехівської громади.

“Тут зростав, навчався, згодом у рідному селі знайшов свою долю – дружину Христину, з якою народили двоє діточок”, — пишуть на сторінці Болехівської міськради.

На захист Батьківщини Василь став з перших днів повномасштабного вторгнення. Мобілізувався 28 лютого 2022 року та служив стрільцем-помічником гранатометника 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А0296. Загинув, 2 травня 2023 року, під час наступальних дій противника поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області. Після цього понад 10 днів вважався зниклим безвісти. Підтвердження про смерть з’явилось тільки вчора 13 травня.

“Йому було тільки 30, і він загинув в ім’я життя інших, в ім’я спокою і миру на нашій землі. Болехівська громада — у глибокій скорботі за вірним сином Української землі, мужнім захисником. У цю гірку хвилину висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким захисника, який поклав своє життя, оберігаючи кожного з нас. Вічний спокій душі та слава воїну, який загинув у боротьбі з окупантами”, — діляться в Болехівській міськраді.

Про дату та час прибуття тіла полеглого й похорон повідомимо додатково.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору