Інформатор Калуш

ДОЛИНА

На Калущині проходить турнір із міні-футболу на Кубок Короля Данила 2024

Днями на Івано-Франківщині розпочався турнір із міні-футболу “Кубок Короля Данила 2024”. Цьогоріч, у турнірі візьме участь рекодна кількість учасників — 72 команди. Серед учасників турніру — низка команд із Калущини

Розповідає Інформатор, покликаючись на Відділ інформаційної політики та роботи із громадськістю Долинської міської ради.

Калущина представлена командами із Верхнянської, Войнилівської, Долинської, Калуської, Рожнятівської ОТГ. Верхнянську ОТГ представляють Довговойнилівський ліцей та Негівська гімназія. Із Войнилівської ОТГ на турнір поїхала команда Войнилівського ліцею. Долинську громаду представляє Долинський ліцей №7.

Калуську об’єднану територіальну громаду представляють три команди із Калуського ліцею №10, а також Голинського та Боднарівського ліцеїв. Щодо Рожнятівської ОТГ то на турнір з міні-футболу відправилася команда Вербівської гімназії.

Вчора у Долині розпочався перший етап Кубка, за результатами якого, дві кращі команди із кожної групи відправляться до фіналу із 16 учасників, які розіграють між собою цьогорічний Кубок Короля Данила.

За результатами вчорашніх матчів,  за повідомленням Відділу інформаційної політики та роботи із громадськістю Долинської міської ради, до фіналу відправляються наступні команди, що представляють Калуський район:

  • Долинський ліцей №7 (1 місце) та Голинський ліцей (2 місце) із групи 1;
  • Калуський ліцей №10 (1 місце) та Боднарівський ліцей (2 місце) із групи 2;

Треті місця у своїх групах зайняли Довговойнилівський ліцей та Негівська гімназія.

Фото взято із Facebook сторінки Відділу інформаційної політики та роботи із громадськістю Долинської міської ради

Згідно повідомлення, що оприлюднив на своєму сайті Університет Короля Данила, фінал відбудеться 2 червня. Тож бажаємо командам із Калуського району перемоги у даному турнірі.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору