Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуській громаді ремонтують дах ліцею за майже 5 мільйонів гривень

У Калуській громаді ремонтують дах ліцею за майже 5 мільйонів гривень

У Голинському ліцеї почали ліквідовувати проблемне питання незадовільного стану покрівлі.

Пише Інформатор.

У лютому 2024 року на платформі онлайн-закупівель “Prozorro” відбувся аукціон на проведення капітального ремонту покрівлі ліцею. Замовником послуг був департамент розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА, який розрахував вартість ремонту в 5 мільйонів 846 тисяч 192 гривень 40 копійок.

“Тривалий час стан даху навчального закладу був у незадовільному стані. Ми неодноразово зверталися до обласної ради щодо вирішення цього проблемного питання. Нарешті маємо успіх. Фінансується ремонт покрівлі коштом обласного бюджету і ми виділили часткове співфінансування в сумі 1,7 млн грн. Кошти з місцевого бюджету вже перераховані”, — пише міський голова Калуша Андрій Найда.

На тендер подалось одразу четверо підприємців, які опустили ціну до 4 мільйонів 897 тисяч 132 гривні 30 копійок. Найвигіднішу цінову пропозицію подало приватне підприємство з Калуша “ЕЛІТ УКРАЇНА”, керівником якої є Панько Михайло Тарасович.

За словами міського голови підрядник вже розпочав відповідні роботи:

“За сприятливих погодних умов вдасться закінчити ремонт покрівлі усього ліцею за місяць. І це надзвичайно добре, адже важливо закрити це питання до початку сезону дощів”, — зазначає міський голова.

За тендерною документацією підприємець повинен завершити роботи до 31 грудня 2024 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору