Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Болехівській громаді попрощалися з полеглим Андрієм Юзьківим

У Болехівській громаді попрощалися з полеглим Андрієм Юзьківим

Життя 23-річного військовослужбовця обірвалось на Харківщині, 12 травня 2024 року.

Пише Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Вчора, 18 травня, провести в останню путь молодого бійця прийшли рідні друзі, однокласники, вчителі, побратими, представники місцевої влади, всі, хто знав хлопця.

“У день поховання сіре небо плакало рясним дощем, плакали рідні, друзі…Матір у своєму безмежному горі трималася лише завдяки підтримці донечки та рідних, які весь час були біля неї. Лише ясним поглядом з фотознімка із чорною стрічкою дивився на рідне місто і людей, які прийшли його провести в останню дорогу, юний Андрій”, — пишуть на сторінці Болехівської міськради.

Священники Болехівського деканату ПЦУ й УГКЦ провели біля дому бійця поминальну панахиду. Після цього під сумну мелодію оркестру траурна процесія пройшлась до місця останнього поховання померлого.

“Церемонія прощання з воїном завершилася виконанням Гімну України «Ще не вмерла Україна» та автоматною чергою. Жовто-синій стяг, який огортав домовину полеглого, військові вручили матері бійця на вічну пам’ять про подвиг сина, захисника і Героя України. Важко сприймати смерть наших захисників. Важко знайти потрібні слова втіхи та підтримки для рідних, близьких і знайомих. Важко дивитися на сльози матері, яка обіймала востаннє свою дитину”, — пишуть в міськраді.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору