Інформатор Калуш

ДОЛИНА

“Не обрізайте нам крила”: команда маленької школи з Долинщини звернулася до влади

"Не обрізайте нам крила": команда маленької школи з Долинщини звернулася до влади

Баскетбольна команда дівчат Малотур’янського ліцею здобула ІІ місце на обласному етапі Всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ігри”. Кажуть, що для них це — не просто перемога.

Допис у групі Долина LIVE дає пояснення, чому гордість за команду має гіркий присмак, пише Інформатор.

“У цьому дописі хочу поділитися, чому саме так. Наша команда — з малокомплектної школи, проте, на всіх етапах змагань суперниками були команди із шкіл, у яких понад 600 учнів! У фіналі обласних змагань Пліч-о-пліч наша команда змагалася зі школою, у якій 1400 учнів, а це УДЕСЯТЕРО БІЛЬШЕ, НІЖ У НАС!!! Коли наші суперники дізнатися про це (ми їхали одним автобусом на нагородження), то не повірили, (як можна зібрати таку команду із такої невеликої кількості учнів), і ще раз потиснули нам руки, як дуже гідним суперникам!” — пише Неля Скиданович.

За її словами, у процесі боротьби команда відчувала різні емоції. Було і упереджене ставлення до їхньої сільської команди, і щире захоплення грою та технікою дівчат.

“Щоразу це була подвійна боротьба: і за перемогу над суперником, і за можливість довести, на що здатні діти із сільської школи!” — додає авторка допису.

Тож вона звернулася до депутатського корпусу Долинської міської ради та міського голови Івана Диріва з проханням, щоб у сесійній залі перестало звучати питання про оптимізацію закладів.

“Ми довели й продовжуємо доводити, на що ми здатні. Не обрізайте нам крила!”,  — закликає вона.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору