Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Понад 12 тисяч гривень на дрон — учні Калуського ліцею №3 збирали кошти на Благодійному концерті

Понад 12 тисяч гривень на дрон — учні Калуського ліцею №3 збирали кошти на Благодійному концерті

Сьогодні, 23 травня, коли в Україні відзначається День героїв, учні Калуського ліцею №3 організували поряд зі своїм навчальним закладом Благодійний концерт, щоб зібрати кошти на потреби військових.

Розповідає Інформатор.

О 9:00 на вулиці Дзвонарській залунала музика. Учні та вчителі ліцею розпочали Благодійний концерт до Дня героїв. Мета заходу — зібрати кошти на дрон для батька однієї з учениць ліцею — Карини Маярчук. Він захищає нашу країну на Запорізькому напрямку в складі Калуської ТРО.

Понад півтори години для калушан та батьків ліцеїстів було представлено 20 творчих номерів.

“Сьогодні були представлені найкращі номери за рік. Виступали переможці міських та обласних конкурів. Було відібрано 20 номерів наших ліцеїстів”, — поділилась заступниця директора з виховної роботи, Лідія Йосипівна Бабій.

Ведучими заходу стали Вікторія Чоловська та Антон Побігун.

Виступали хореографічний ансамбль “Легенда”, хор “Калинонька”, вокальні ансамблі “Мальви” і “Соколи”, на скрипці зіграв  Петро Матуляк, виконували пісні вокалістки Богдана Яців, Яна Голда, Оля Бойко, Марта Мельничук та Вікторія Вашеняк. Також декламували свої авторські вірші Вікторія Чоловська та Оля Бойко, а вірш відомого поета Богдана Томенчука зачитала Карина Маярчук.

За кілька годин концерту вдалося зібрати 12 294 гривні. Кошти будуть спрямовані за закупівлю деталей для дрона, який будуть виготовляти у Калуші.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору