Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Дзвін квест” у Калуші: 20 команд у парку змагалися за перехідний кубок | ФОТОРЕПОРТАЖ

дзвін квест у парку

У Калуші 20 команд школярів змагалися в інтерактивній грі зі спортивного орієнтування “Дзвін квест”. Захід став першим у цьогорічному відзначенню Дня міста Калуша. А відбувався він у міському парку культури та відпочинку імені Івана Франка.

Разом із школярами побігав й Інформатор.

“Війна показала, що ми маємо бути сильними і витривалими. Власне, сьогоднішні змагання якраз дадуть вам змогу продемонструвати силу, кмітливість, розум. Тож, хай переможе найсильніший”, — зазначила під час урочистого відкриття змагань заступниця міського голови Надія Гуш.

До участі у квесті запрошували учнів 6-9 класів загальноосвітніх шкіл Калуської громади. Зголосилося 20 команд. Деякі навчальні заклади мали по кілька команд — правилами це не заборонено. У кожній команді — по три учасники.

Як повідомив начальник управління молоді і спорту Руслан Цюпер, всі переможці будуть нагороджені медалями та грамотами. Також цьогоріч з’явився кубок. Він буде перехідним: з року в рік переходитиме з рук однієї команди переможців до іншої. Але якщо котрась команда виграє “Дзвін квест” тричі, то кубок залишиться їй назавжди.

Отож, кожна команда отримала карту з дистанцією. Їхнє завдання якомога швидше — знайти 9 пунктів, які позначені на карті. А “розкидали” пункти щедро по всій території — від Льодового палацу до входу в парк з вулиці Бандери. Оскільки знаходити пункти можна було в довільному порядку, то команди носились парком так, як їм виглядало вигіднішим.

На деяких пунктах учасників чекали інтелектуальні завдання, на інших — достатньо було просто відмітитись.

Переможцями змагань в орієнтуванні стали: 1 місце — команда ліцею №6; 2 місце — команда ліцею №10,а 3 місце — за ліцеєм №6.  В інтелектуальному вимірі переможці такі: ліцей №2, ліцей №4 та ліцей № 1.

Абсолютними переможцями змагань та володарями кубка стали ліцеїсти із команди “Азимут” (ліцей №6)

Тетяна Кіндюх 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору