Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Чисто там, де БУР-толока” — у Калуші відбулась всеукраїнська акція | ФОТОРЕПОРТАЖ

"Чисто там, де БУР-толока" — у Калуші відбулась всеукраїнська акція | ФОТОРЕПОРТАЖ

Калуш сьогодні не тільки стає на рік старшим, але й на дрібку чистішим. 

Ділиться Інформатор.

25 травня, о 10:00 на вулиці Грушевського, 93 відбулась БУР-толока в рамках всеукраїнської акції у внутрішньому дворику Молодіжного центру “Хаб 93”. Організували її волонтери ГО “Вільні калуські люди” спільно з ГО “Будуємо Україну Разом”.

“Сьогодні відбулася толока в межах всеукраїнської акції в місті Калуш. Це була локація внутрішнього дворика Молодіжного центру. Чому ми вибрали саме цю локацію? Тому що хочемо створити для молоді й не тільки для молоді, для всіх жителів нашого міста ще одне просто місце, де можна прийти, відпочити, провести час і відвідати заходи, які будемо вже влітку проводити безпосередньо тут.

Завітали й небайдужі депутатки Калуської міської ради — Оксана Савчук і Алла Попельницька. І цікаво те, що до нас приїхали навіть волонтери з інших міст. Це дуже цінно, бо означає, що ми вже вміємо комунікувати за межами Калуша і залучати набагато більше людей. Працювали ми сьогодні з 10 до 2 години, прибирали сміттячко, покосили повністю траву і зараз локація внутрішнього дворика готова. Так що ви можете нею користуватися, коли буде потрібно. Просто просимо прибирати за собою, а решта ми вже для вас зробили. Тож насолоджуйтесь життям, тіштеся хорошій погоді й не забувайте донатити на ЗСУ”, — прокоментувала координаторка акції, Вікторія Перейма.

Спробували передати вам трошки атмосфери через фоторепортаж:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору