Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У віддаленому куточку Калущини відкрили додаткову пожежну частину

відкрили пожежну частину у Шевченкове

Пожежно-рятувальний підрозділ запрацював у селі Шевченкове Вигодської селищної територіальної громади. Його створили завдяки партнерству з міжнародними благодійниками, які надалі автомобілі, та місцевої влади, яка профінансувала ремонт приміщення.

Повідомляє Інформатор.

Як повідомили у Калуській РДА, проблема захисту життя людей та майна від вогню у віддалених населених пунктах набуває особливої гостроти. Адже,  щоби дістатися туди від найближчого пожежно-рятувального підрозділу витрачається дорогоцінний час, який можна використати на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій.

“Новостворену пожежну станцію об’єднали зі станцією, яка функціонує у с. Вишків цієї ж громади. Відповідно до норм законодавства утворили окремий комунальний заклад…

Пожежна частина в селі Шевченкове забезпечуватиме потреби не лише самого населеного пункту, а й навколишніх сіл. Також сформували колектив рятувальників, основним завданням якої є організація робіт із запобігання виникненню пожеж та їх гасіння, ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій”, — зазначають в РДА.

За рахунок коштів Вигодської громади проведено ремонт та облаштування приміщення для функціонування станції, а міжнародні благодійники надали пожежні автомобілі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору