Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Відомий “голос султана Сулеймана” Михайло Жонін волонтерить у Калуші

Просто зараз біля Гостинного Дому відбувається благодійний ярмарок. Серед волонтерів – відомий “голос султана Сулеймана” та капітан Гнєзділов із серіалу “Пес” — Михайло Жонін.

Ділиться Інформатор

Лише вчора стало відомо, що до Калуша із благодійною місією приїжджає Михайло Жонін, більш відомий як капітан Гнєзділов із українського серіалу “Пес”. Михайло Жонін відомий актор дубляжу, серед відомих ролей, яким він дав свій голос Рік О’Коннел із трилогії “Мумія”, Джеймс Бонд, Росомаха із серії фільмів “Люди Ікс”та багато інших. Проте, найбільше українці знають його за дубляжем султана Сулеймана із турецького телесеріалу “Величне століття. Роксолана”.

Михайло Жонін вже більше двох років волонтерить по містах України. Говорить, що від військових йде багато запитів на допомогу, тому волонтерять для усіх військових. Пізніше виручені кошти розподіляються відповідно до військових запитів. Журналістам вдалося поспілкуватися із відомим актором та розпитати про його волонтерську місію:

“Місія — це голосно сказано. Кожні вихідні, ми намагаємося їздити по всій Україні і збираємо та заробляємо для наших хлопців, на їхні потреби. Сьогодні – ми у Калуші біля “Гостинного Дому”. Нам хлопці дають запити. У нас ціла черга і все розписано на місяць вперед. Ми заробляємо, купуємо і віддаємо хлопцям. Приходьте і приєднуйтеся”, — ділиться Михайло Жонін.

Кожен бажаючий може долучитися до збору і придбати футболки, кепки, патріотичні браслети та сережки.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору