Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Болехові в останню путь провели воїна, якого здолала тяжка недуга

У Болехові в останню путь провели воїна якого здолала тяжка недуга

Мешканець Болехова Богдан-Михайло Вінчерський помер від тяжкої хвороби після того, як довелось побувати на гарячих точках фронту.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Вчора, 27 травня, відбувся похорон військовослужбовця на якому було безліч місцевих жителів, представників влади, однокласників, друзів, сусідів та побратимів.

“Усі, хто знав Богдана, згадають чоловіка веселим та доброзичливим, кажуть, що був працьовитим і не боявся труднощів. Навіть на фронті чоловік змушений був змагатися не лише з ворогом, а й з підступною хворобою, яка виявилася сильнішою”, — пишуть на сторінці міськради.

В останню дорогу військового проводжали зі сльозами на очах та під супровід духового оркестру. На кладовищі також лунали прощальні залпи почесної варти й Державний гімн України. Представники Долинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки вручили матері бійця Державний Прапор України.

“Ім’я Богдана-Михайла навіки буде взірцем мужності, патріотизму та назавжди увійде в історію нашого краю. Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!”, — діляться в міській раді.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору