Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Осяяні успіхом” — калуський ліцей №5 відзначив найкращих учнів цього року | ФОТОРЕПОРТАЖ

"Осяяні успіхом" — калуський ліцей №5 відзначив найкращих учнів цього року | ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні головна зала палацу культури була заповнена вщент. Привітати учнів ліцею за здобутки зібрані протягом навчального року зібралися батьки, бабусі та дідусі, друзі та весь вчительський колектив.

Потрапив на цю дивовижну подію й Інформатор.

“Сьогодні у ПК “Юність” відбувається загальноліцейне свято “Осяяні успіхом”. Протягом навчального року ми маємо дуже багато переможців другого, третього, четвертого етапу всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів. Поза школою діти мають великі здобутки. Тому ми узагальнили такі високі результати й хочемо зробити для дітей свято. Благодійної складової сьогодні не буде. Вона буде на останньому дзвонику. Ми трохи цьогоріч розділили. Буде скринька для донатів на ЗСУ. А сьогодні ми просто показуємо шкільні таланти, ми тішимося цими здобутками. Також сьогодні окрім учнів та вчителів будуть нагороджені й батьки, які допомагають нам організовувати освітній процес, тому що успіх закладу полягає у співпраці “вчитель-учень-батьки”, — розповів перед початком заходу директор ліцею, Мирослав Кусень.

Поміж церемоній нагородження учнів, вчителів та батьків грамотами та подяками творчі учні ліцею потішили присутніх вокальними та хореографічними номерами.

Як це було — дивіться у фоторепортажі:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору