Інформатор Калуш

ГРОШІ

Калуські комунальники купують розпилювач для ямкового ремонту доріг

Калуські комунальники купують розпилювач для ямкового ремонту доріг

Невдовзі на балансі КП “Калушатодор” з’явиться нова техніка для ремонту ям та тріщин на дорозі.

Пише Інформатор.

На платформі онлайн закупівель Prozorro відбувся аукціон на купівлю розпилювача бітумної емульсії — причіпного гудронатора BS-1000. Очікувана вартість становили 400 000 гривень, проте на аукціон відгукнулись два підприємці, які запропонували нижчу вартість:

  • ТОВ Атмосфера Доріг з остаточною пропозицією у 276 000 гривень;
  • ТОВ “ТЕХНО АРГУМЕНТ” з остаточною пропозицією у 289 000 гривень.

У тендерній документації зазначено, що дешевша пропозиція від ТОВ Атмосфера Доріг була відхилена через те, що пропозиція не відповідає вимогам закупівлі. Згодом підприємство в електронній системі подало скаргу, але комісія Антимонопольного комітету України через перелік причин залишила її без розгляду. Наразі інший учасник торгів очікує на позитивне чи негативне рішення від КП “Калушавтодор”. Закупівлю мають завершити до 31 грудня 2024 року.

Гудрнатор BS-1000 призначений для ґрунтування асфальтних покриттів при дрібному ямковому ремонті, асфальтуванні прибудинкових територій та для заливання швів й тріщин. Він є найпотужнішим серед міні-гудронаторів та дозволяє проводити обробку до 2 000 квадратних метрів дороги за 1 годину. В характеристиці також йдеться, що він розрахований на те, щоб є в найкоротші терміни проводити ремонтні роботи як на невеликих ділянках (дворах, провулках), так і на великих площах.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору