Калуш До сайту

Магнітні бурі у червні: (не)одна, але дуже сильна

Як стає зрозуміло з назви статті, перший літній місяць буде схожим на травень. Цього місяця людство чекає сумарно аж чотирнадцять небезпечних днів, які відчують не тільки метеозалежні та люди з хронічними захворюваннями, а й повністю здорові.

Інформатор покликаючись на всеукраїнську редакцію Інформатора, розповість, коли очікуються магнітні бурі у червні, і як уберегтися від їхнього негативного впливу.

Коли чекати магнітні бурі?

Слабка геомагнітна активність накриє планету 1-3, 8-12 та 28-30 червня. Рівень магнітного обурення не перевищить 4 бали, але може вплинути на людей, які страждають на метеозалежність.

Магнітні бурі середньої інтенсивності очікуються 16 та 22 червня. Найкращі в ці дні більше відпочивати, запланувати прогулянки на свіжому повітрі, добре спати й не обтяжувати себе нездоровою їжею.

Наприкінці місяця, а саме 23 червня Землю накриє найпотужніша магнітна буря. Метеозалежні можуть відчути в цей день сильний головний біль, запаморочення, нудоту і блювоту, біль у суглобах і м’язах, високу температуру, підвищений тиск та безсоння.

Тож… бережіть себе.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08