Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Військовослужбовець з Калуша зробив своїй дівчині пропозицію на концерті YAKTAK

Військовослужбовець з Калуша зробив своїй дівчині пропозицію на концерті YAKTAK

На концерті у Знам’янці Богдан зробив пропозицію своїй коханій дівчині Тетяні.

Ділиться Інформатор.

У 2023 році калушанин Богдан Максим’як мобілізувався до війська й через це став рідше бачитись з коханою, проте день другої річниці стосунків їм вдалось провести разом на концерті YAKTAK. Задовго до цього він домовився з організаторами про те, що зробить пропозицію на сцені, але Тетяна до останнього про це нічого не знала й спокійно танцювала.

Під кінець концерту військовий сказав коханій про те, що його терміново викликає командування і йому потрібно їхати. Попрощавшись він пішов, а Таня залишилась дослухати декілька пісень. В один момент у розмові зі слухачами YAKTAK сказав:

“Зараз на цю сцену хочу запросити людину, яка має трішки більше ніж я зараз сказати”.

Після цього Тетяна побачила на сцені свого коханого, який взявши мікрофон сказав:

“Слава Україні! В мене є дійсно трішки більше що сказати тому, що в залі сидить дівчина яка навіть не підозрює що відбувається. Таня буль ласка піднімись на цю сцену. В нас сьогодні рівно два роки як ми познайомились”.

Коли вона піднялась на сцену він продовжив:

“Сонце, із моменту зустрічі ти поміняла повністю все кардинально. Я почав по новому жити, почав по іншому дивитись на світ — як чоловік, а не хлопець. Я хочу, щоб і надалі так було. Своєю чергою я обіцяю виконувати всі обіцянки”.

Богдан став на коліно і сказав їй — “виходь за мене”. Від таких слів Таня розплакалась й сказала заповітне “так”. Після цього він подарував їй великий букет троянд, а зал почав скандувати “гірко”. Під ці вигуки вони поцілувались й почали танцювати під спів головного артиста.

Як усе відбувалось можна поглянути у відео:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору