Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська “Гарда” здобуває перемогу вперше з 12 туру чемпіонату області. Допомогли рідні стіни

Сьогодні, вперше за довгий час, “Гарда” повернулася на рідний стадіон. Голод до перемог, після декількох прикрих поразок, дав про себе знати. Врешті калушани на Хіміку здобули перемогу над “Бескидом” із Надвірної і змогли порадувати місцевих вболівальників.

Ділиться Інформатор.

Перший за довгий час домашній поєдинок привернув увагу Інформатора. Тож ми не могли пройти осторонь та заглянули на стадіон “Хімік”. Матч обіцяв бути досить цікавим, адже обидві команди прагнули лише перемоги. Це й позначилося на початок матчу. Вже на 2 хвилині поєдинку в гру вступив голкіпер ФК “Гарда” – Богдан Кузів, який двічі фантастично виручив свою команду. За хвилину вже Гарда почала активне просування до воріт суперника, що завершилося пробиттям Богданом Денегою.

Перші 15 хвилин футбольного матчу, команди грали в обережний футбол, інколи створюючи гострі моменти біля обох воріт. Зрештою першими рахунок у матчі відкрили гравці Гарди.

На 19 хвилині матчу, Богдан Денега з флангу здійснив простріл у центр карного майданчика, чим скористався юний Олександр Саків, який філігранно, більярдним пострілом вразив ворота суперників.

 

1:0Олександр Саків, 19ʼ 

Пізніше калушани мали ще декілька можливостей, щоб подвоїти рахунок. На 41 хвилині біля воріт Кузіва було тривожно. Головний арбітр матчу – Іван Салаш призначив потенційно небезпечний штрафний. Гравці Бескиди підтвердили небезпечність штрафного та змогли зрівняти рахунок у матчі. Моментом пізніше, арбітр видалив нападника Гарди Богдана Денегу з поля. Тож другий тайм калушани грали у меншості.

1:1Лазар Мирослав, 41ʼ

“Другий тайм обіцяв бути вкрай важким для калушан. Гарда спробувала скористалася жовтими картками суперника і напрацьовувала можливості для вилучення гравців Бескиду”, – йдеться у повідомленні пресслужби ФК “Гарда”.

Здавалося, що завданням Гарди на другий тайм було вирівняти гру по гравцям, тобто здійснювати дії, що приведуть до вилучення у суперника. На 51 хвилині, головний арбітр зробив такий крок – вирівняв гру, адже видалив одного із гравців надвірнянського “Бескиду”.

Навіть хвостаті, які прийшли зі своїми господарями спостерігали за двобоєм “Гарди” та “Бескиду”

Остання чверть матчу була багата на заміни, які зрештою визначили хід та результат матчу. Владислав Гончар, за словами коментатора матчу, став локомотивом атак Гарди. На 77 хвилині, Гончар робить гольовий пас на Святослава Мельника, який ударом з-за меж штрафної виводить Гарду вперед. Другий мʼяч відкрив нове дихання калуської команди, яка помчала забивати нові й нові голи.

2:1Мельник Святослав, 77ʼ

 

Наприкінці матчу, гравці Гарди стали обережніше грати, аби втримати рахунок у матчі. Водночас, окремі гравці робили спробу пробити захист воріт. Героєм матчу став той же Святослав Мельник, який на 90+4ʼ хвилині матчу забив «шедевр» зі штрафного, що на правду сміливо може боротися за звання голу сезону.

1:1Мельник Святослав, 90+4ʼ

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору