Інформатор Калуш

ТРЕШ

Стрілянина чи салют? Вночі калушан розбудили дивні звуки, схожі на вибухи

Стрілянина чи салют? Вночі калушан розбудили дивні звуки, схожі на вибухи

В комендантську годину невідомі запустили салюти поблизу багатоквартирних будинків у Калуші.

Повідомляє Інформатор.

Сьогодні, 1 червня, орієнтовно, о 1:50, невідомі особи щось святкували й у комендантську годину запустили салюти. Трапилось це серед житлових будинків на вулиці Рубчака. Місцеві жителі діляться, що звуки від салютів у комендантську годину неабияк налякали та були схожими на звуки стрільби чи вибухів.

“Від цих звуків прокинувся увесь мікрорайон, мабуть. Спросоння не одразу зорієнтувалися, що відбувається. З моїх вікон нічого не було видно, окрім спалахів світла. А от звуки були дуже сильними. І дуже часті, тому навіть не подумала в той момент, що це може бути салют”, — поділилась одна з місцевих мешканок.

Відео нічного запуску можна переглянути у нашому телеграм-каналі за посиланням.

Люди розповідають, що ще вночі бачили кілька машин правоохоронців у мікрорайоні, де трапився інцидент. Вранці коментувати ситуацію у калуській поліції відмовилися, пообіцявши розповісти подробиці згодом.

Станом на зараз, за інформацією правоохоронців, вони ретельно обстежили територію та встановили місце, звідки невідомі особи запустити феєрверк. Відбувалось це на даху п’ятиповерхового будинку. Поліцейські виявили там залишки піротехнічних засобів.

“Поліція Прикарпаття нагадує використання та розповсюдження більшості салютів, феєрверків та петард заборонено Законом! Закликаємо мешканців бути свідомими та відповідальними!”, — пишуть на сторінці поліції.

Наразі триває перевірка — слідчі проводять поквартирний обхід, опитують свідків та аналізують відеозаписи з камер відеоспостереження.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору