Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Що точно необхідно взяти дитині до літнього табору? | 5 ключових порад

Що точно необхідно взяти дитині до літнього табору? | 5 ключових порад

Літо — традиційний час для оздоровлення та відпочинку дітей. Чудовим варіантом такого відпочинку є літній табір. Але дуже важливо не забути про речі, які будуть потрібні дитині впродовж часу перебування у таборі. І цей список насправді — невеликий.

Інформатор розповідає детальніше, покликаючись на Долинський відділ Калуського РВ ДУ “Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ”.

Фахівці наголошують: брати потрібно тільки те, що дійсно необхідно.

Якщо дитина буде їхати самостійно, варто до спортивної сумки або валізи прикріпити ярличок з основними даними: повне ім’я дитини та адреса проживання. Так ви захистите його власність, і у великій купі інших сумок вона точно не загубиться під час переїзду.

Але що саме потрібно брати з собою?

  • засоби особистої гігієни (зубну щітку та тюбик пасти; шампунь та мило; два невеликих рушники; декілька упаковок сухих та вологих серветок);
  • засоби захисту (рекомендуємо покласти до сумки засіб для захисту від комах та сонцезахисний крем);
  • одяг (потрібно мати з собою зручний повсякденний та святковий одяг, закрите і змінне взуття, головний убір, піжама чи одяг для сну, дощовик);
  • зарядне до гаджетів
  • ліки (варто давати тільки ті, які дійсно необхідні Вашій дитині, в разі хронічних хвороб. У інших випадках необхідно звертатися до лікаря, який завжди є в дитячому таборі(.

Ну і звісно діти повинні бути щеплені відповідно до віку і з урахуванням епідеміологічної ситуації в регіоні проживання. Тому при поступленні в табір дитина повинна надати лікарю повністю оформлену медичну довідку (Форма № 079/0 затверджена наказом МОЗ України 27.12.1999 р. №302). Уразі відсутності у дитини медичної довідки, оформленої не належним чином, вона повертається додому із супроводжуючою особою.

Отож, тепер Ви знаєте що потрібно дитині в табір влітку, щоб провести час у колі однолітків комфортно, весело, цікаво!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору