Інформатор Калуш

ТРЕШ

Поліція знайшла чоловіка, який у Калуші вночі запускав салюти на даху будинку

Поліція знайшла чоловіка, який у Калуші вночі запускав салюти на даху будинку

Також правоохоронцям вдалось встановити чоловіка який продав порушнику феєрверки.

Повідомляє Інформатор.

В ході слідства вдалось встановити, що 40-річний раніше судимий місцевий мешканець, 1 червня, близько 2 години ночі запустив феєрверк на даху місцевого п’ятиповерхового будинку у Калуші. На нього правоохоронці склали протокол за статтею 173 КУпАП. Також вдалось знайти продавця салютів — ним був 49-річний калушанин. На нього теж склали протокол за ст. 173 КУпАП.

“Поліція Прикарпаття нагадує, використання феєрверків, салютів та іншої піротехніки забороняється до моменту припинення та скасування правового режиму воєнного стану. Якщо ви помітили осіб, які запускають феєрверки, або ж чуєте характерний від їх використання звук, повідомляйте на спецлінію 102. Поважайте спокій інших громадян, не наражайте на небезпеку себе та навколишніх”, — пишуть на сторінці поліції.

https://kalush.informator.ua/2024/06/03/policziya-znajshla-cholovika-yakyj-u-kalushi-vnochi-zapuskav-salyuty-na-dahu-budynku/

Нагадаємо: інцидент трапився серед житлових будинків на вулиці Рубчака. Місцеві жителі діляться, що звуки від салютів у комендантську годину неабияк налякали та були схожими на звуки стрільби чи вибухів.

“Від цих звуків прокинувся увесь мікрорайон, мабуть. Спросоння не одразу зорієнтувалися, що відбувається. З моїх вікон нічого не було видно, окрім спалахів світла. А от звуки були дуже сильними. І дуже часті, тому навіть не подумала в той момент, що це може бути салют”, — поділилась одна з місцевих мешканок.

Відео нічного запуску можна переглянути у нашому телеграм-каналі за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору