Інформатор Калуш

ТРЕШ

Прикордонники з погонею та стрільбою затримали прикарпатців, які втікали за кордон

Прикордонники з погонею та стрільбою затримали прикарпатців, які втікали за кордон

Порушники на автівці з великою швидкістю прямували в бік кордону з Румунією.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

В пізній вечірній час на одному з контрольних постів прикордонники намагались зупинити легковик для здійснення перевірки. Проте водій на вимогу працівників наряду не відреагував та продовжив рух збільшуючи швидкість.

“Прикордонники організували переслідування, та через деякий час їм вдалося заблокувати авто неподалік кордону. Проте, водій та пасажири легковика вдалися до втечі. Під час затримання порушників охоронцям кордону довелося здійснити кілька пострілів вгору. Тільки після цього ситуація була локалізована”, — розповідають на сторінці Держприкордонслужби.

Після затримання вдалось встановити, що місцевий мешканець, який кермував автомобілем мав доставити чотирьох пасажирів до кордону з подальшою метою його незаконного перетину. Його клієнтами виявились жителі Київської, Львівської та Івано-Франківської областей, котрі заплатили від 6 до 8 тисяч євро за таку махінацію. Додатково правоохоронці встановили організаторів втечі.

Стосовно чоловіків склали протоколи за статтями 204-1 та 185-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Водія затримали в порядку статті 208 КПК України. Стосовно організаторів направили повідомлення до Національної поліції за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору