Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші ЦНАП можна замовити на дім чи у лікарню | Як скористатися послугою

У Калуші ЦНАП можна замовити на дім чи у лікарню

Калуш отримав автоматизований комплекс “Мобільний кейс”. Тепер ЦНАП зможе приїздити до деяких категорій мешканців громади на дім.

Інформатор розповідає подробиці.

Калуська міська рада затвердила Порядок надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора Управління “Центр надання адміністративних послуг” виконавчого комітету Калуської міської ради із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу “Мобільний кейс”.

Як проінформував під час засідання сесії керуючий справами виконкому Олег Савка, громада отримала автоматизований комплекс, який допоможе надавати адмінпослуги тим людям, які мають проблеми з пересуванням. Він оснащений ноутбуком, принтером, сканером, зчитувачем ID-карт, мобільним модемом, відеореєстратором тощо.

У переліку — під дві сотні послуг: від реєстрації місця проживання, призначення та надання різноманітних допомог і компенсацій — до навіть таких як дозвіл на розміщення зовнішньої реклами або вклеювання фотокартки до паспорта. З повним переліком можна ознайомитися за посиланням.

Передбачено, що надання адміністративних послуг на віддаленому робочому місці буде здійснюватися шляхом виїзду адміністратора в межах території Калуської міської територіальної громади (або навіть на території інших громад, з якими укладено договори про міжмуніципальне співробітництво у сфері надання адміністративних послуг), за місцем проживання/перебування людини, що звернулася. Це може бути виїзд на дім, у лікарню, заклад соціальної сфери тощо.

Право на отримання адміністративних послуг на віддаленому робочому місці мають:

  • особи, які досягли 80-річного віку;
  • особи з інвалідністю 1 групи;
  • особи, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у тому числі — перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах.

При цьому стягнення додаткової плати за надання послуг на віддаленому робочому місці не допускається.

Щоб отримати послугу, потрібно зручним способом звернутися у ЦНАП та замовити послугу. При цьому звернутися може не лише заявник, а хтось із родичів, соціальний робітник чи навіть сусід.

Графік роботи пересувного віддаленого робочого місця адміністратора Управління “ЦНАП” із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу “Мобільний кейс” наразі затверджено такий:

понеділок, вівторок – з 9.00 по 12.00;
четвер – з 14.00 по 16.00.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору