Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуській громаді проходить територіальний етап військово-патріотичної гри “Джура”

Протягом 4-6 червня на території Вістівського лісництва проходить територіальний етап військово-патріотичної гри  “Джура”. Молодь віком від 15 до 17 років боротиметься за право представити Калуську громаду на обласному етапі “Джури”. 

Ділиться Інформатор

Участь у грі на територіальному рівні беруть 11 команд. Серед них – 9 команд із калуських шкіл та 2 команди із Голинського та Боднарівського ліцеїв. Молодь віком від 15 до 17 років боротимуться за право представляти Калуш та громаду на області у 7 комплексних вправах та конкурсах:

  1. Конкурс “Впоряд”
  2. Конкурс “Відун”
  3. Надання першої долікарської допомоги “Рятівник” (теоретична та практична частини)
  4. Стрільба з пневматичної гвинтівки
  5. Метання ручної гранати в ціль
  6. Розбирання та складання АК, спорядження магазину набоями;
  7. Комплексна силова вправа

За результатами трьох днів змагань, суддівською колегією буде визначено переможця територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Джура:

“Це територіальний етап, а переможець поїде на обласний етап і там представлятиме Калуську громаду. Переможця визначать за результатами 7 вправ, які виконуватимуться протягом трьох днів”, — говорить начальник управління молоді та спорту КМР Руслан Цюпер.

За словами Руслана Цюпера після обласного етапу відбудеться найвищий — всеукраїнський етап військово-патріотичної гри “Джура”.

Фото: Калуська міська рада

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору