Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Ціна Ритму” повертається: після перерви реп-гурт випустив нову пісню та кліп | ПРЕМ’ЄРА

"Ціна Ритму" повертається: після перерви реп-гурт випустив нову пісню та кліп | ПРЕМ'ЄРА

Нагадаємо, що востаннє гурт випускав композицію “ЗСУ” в підтримку Збройних Сил України ще в березні 2022 року. Сьогодні ж, вперше, після тривалої перерви гурт “Ціна Ритму” повертається з новою відеороботою на пісню “Нікуди не йшли”.

Ділиться Інформатор.

Свіжий трек “НІКУДИ НЕ ЙШЛИ” відзначився нетривіальним хіп-хоп звучанням, доповненим гітарними рифами та індустріальними FX-синтами. Робота над піснею відбулась на Івано-Франківській студії звукозапису “Nice Recording Studio”. 

Послухати його можна прямо зараз:

Впродовж нашої творчості ми вимальовували концептуальну сюжетну лінію з використанням науково-технічної естетики, що сформувало всесвіт, в якому існують персонажі історії”, — пояснює Джонні Дивний  за відеороботу, яка має свою легенду.

«…Науковий прогрес в останні роки розвинув неймовірну інтенсивність, але всі ми гостро відчуваємо обмеженість ресурсів нашої планети. Навіть радіоактивна руда, яка вже декілька років видобувається на астероїдах та на Марсі не здатна і на чверть заглушити енергетичний голод людства. Нестабільна ситуація у виробничих гігантах землі все частіше призводить до збройних конфліктів. Світ кардинально не той, у якому ми народились і все більше нагадує найпохмуріші сценарії антиутопій. Але останні відкриття вселяють неабияку надію на майбутнє…».

Локацією кліпу є певний “бункер”, персонажі якого візуалізують, що саме там вони пережили “світовий колапс”.

Гітара записана учасником гурту “FAYNOSCOPE” – Дмитром Караваєвим із Дніпра. а додаткові ефекти написані калуським продюсером Notnow Tunes – учасником формації “03472”. Також на композиції можна почути фрагменти голосу Сергія Хорта – учасника гурту “PVNCH”.

За звук відповідав музичний продюсер та звукорежисер – Anton Flash.
Автор ідеї відео — Олександр Благодеров. Кураторка зйомки — Ксенія Курилишин.
Відеооператор — Олег Козицький, фокус-пуллер — Михайло Дрогомирецький. Режисер по світлу — Андрій Короткий. Монтаж та колір — справа рук Sammi Ju.

Оформленням дизайну займався Богдан Клімчук.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору