Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Справжні”: у Карпатах знімають фільм про волонтерський центр

14 тисяч банок тушонки у маленькому сарайчику – це лише одна з історій, що лягли у основу документальної стрічки  “Справжні”. Фільм розповідатиме про звичайних людей, які під час війни стали волонтерами. 

Ділиться Інформатор, покликаючись на Галку.

Допомога по розміщенню внутрішньо переміщених осіб, ремонт сантехніки і багато іншого буде показано у фільмі. Десятки історій простих людей, які під час війни стали волонтерами лягли в основу фільму “Справжні”.

Режисером документальної стрічки став Денис Воробйов.

Фото: Галка

Історію про те, як жінка разом з чоловіком в невеличкому сарайчику “закатали” понад 14 тисяч банок тушонки розповів режисер Денис Воробйов:

“Усі історії у нашій кінокартині – унікальні. Одна з героїнь разом зі своїм чоловіком у маленькому сарайчику вдома за час війни заготувала близько 14 тисяч банок тушонки. А ще пошила біля тисячі пар шкарпеток для українських захисників. Або ж чоловік, який за день чи два зміг зібрати кошти на півтора десятка квадроциклів і відправити їх на передову”, — резюмує режисер

Творчі фільму стверджують, що фільм можна очікувати вже на початку цієї осені. Наразі зйомки вже завершено. Творча команда працює над художнім оформленням фільму. Зокрема, хочуть додати карпатського колориту, який і в мирний час і у час війни є особливим.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору