Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Військовий із Долини покинув “МастерШеф” за крок до перемоги

23-річний військовослужбовець із Долини — Владислав Кецмур брав участь у одному із популярних кулінарних телешоу — “МастерШеф”. Воїн покинув проект на стадії півфіналу, зупинившись за крок до фіналу. 

Ділиться Інформатор, покликаючись на СТБ.

Цієї суботи, 8 червня, відбулося третє випробування  та суперфінал. За право вийти до фіналу 4 кулінари боролися по парах — Владислав Кецмур об’єднався із вінничанкою Іриною Прудніковою. Їхніми суперниками були Аліна Бурик та Олена Московченко.

Фото із Instagram сторінки Владислава Кецмура

Учасникам потрібно було приготувати одну страву на двох, т. зв. “шоу-стоппер”:

“Давайте поговоримо і про ваше кулінарне завдання. Його ми сформулювали словом: “Шоу-стоппер”. Це центральний експонат виставки, що привертає увагу великої кількості відвідувачів. Зауважте, це історичний момент. Ви перші, чиє завдання полягає в тому, що потрібно приготувати одну на двох страву, яка стане “шоу-стоппером””, – повідомили судді кулінарного шоу.

За результатами випробування до фіналу потрапили Олена Московченко та Аліна Бурик. Переможцем 13 сезону кулінарного шоу “МастерШеф” стала Аліна Бурик.

Джерело: CТБ

До слова, Владислав Кецмур після повномасштабного вторгнення повернувся до України із Німеччини. Служив у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді. Брав участь у боях за визовлення Херсонщини, пізніше служив на Луганщині. Був звільнений із служби за станом здоров’я, через проблеми із серцем.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору