Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанин Святослав Бойко випустив нову пісню на слова військового | РЕЛІЗ

Калушанин Святослав Бойко випустив нову пісню на слова військового | РЕЛІЗ

8 червня на електронних майданчиках та новому власному Ютуб-каналі Святослава Бойка вийшла нова дебютна сольна пісня “Свята ріка”, яка привідкриває завісу нового сольного альбому Святослава – “Солдати не говорять про війну”.

Слухав і розповідає Інформатор.

Автором вірша, що став основою пісні, є поет і діючий військовослужбовець ЗСУ із псевдонімом Anatoliy Anatoliy. Пісня “Свята ріка” – перший результат творчої співпраці музиканта Святослава Бойка та Anatoliy Anatoliy. Далі планується продовження творчої колаборації в роботі над новим альбомом “Солдати не говорять про війну”, назва якого є рядком одного із віршів поета.

Святослав прокоментував роботу над новим матеріалом, яка ведеться паралельно із фронтовою роботою:

“Збірка “Солдати не говорять про війну” – це результат пережитого, побаченого і почутого в часі російсько-української війни.

“Солдати не говорять про війну”. Це інша музика, не та, яку я писав колись для “Широкого Лану”. Пісні ШЛ були закликом до бою, до боротьби з одвічним ворогом.

Наші слухачі або воюють, або самовіддано допомагають фронту, я сам воюю. Тож зараз я прагну вже більш спокійної, виваженої музики, текстів, які черпають почуття із самих глибин, коли слова проходять по оголеному нерву, але не ранять, а заспокоюють.

Перші результати роботи можна порівняти з відчуттям, коли після зими в один день виходиш на вулицю, вдихаєш повітря на повні груди і розумієш, що настала весна. Звісно, дистанційна творча робота має свої недоліки і мені інколи не вистачає отого творчого хаосу, коли в студії народжуються пісні. Але завдяки цьому з’являється смак і до фронтової роботи. Я вже тішусь з того, що знайшов саме ту ціль, шлях до якої мене суттєво підтримує у воєнному сьогоденні”.

Святослав Бойко в лавах ЗСУ

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору