Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Визначилися фіналісти Кубка Калуського району з футболу | Калущина футбольна

Вчора, 9 червня, на полях Калущини відбулися матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка Калуського району з футболу. Залишилися чотири найсильніші команди району, що розіграли між собою дві путівки у фінал – ФК “Мостище”, “Колос” (Цінева), ФК “Гуменів” та ФК “Перекоси”. Хто ж боротиметься у фіналу Кубка?

Ділиться Інформатор, покликаючись на Калуську районну асоціацію футболу

Спершу нагадаємо вам результати перших матчів у рамках півфіналу Кубка Калуського району з футболу, які відбулися 26 травня

  • ФК Гуменів – “Колос” (Цінева) 2:3
  • ФК “Перекоси” – ФК “Мостище” 0:1 

Тож, на момент матчу-відповіді, кожна із команд мала більш-менш рівні можливості потрапити до фіналу Кубка району. Футбольні матчі, що відбулися вчора були багатими на забиті м’ячі:

“Колос” (Цінева) – ФК Гуменів — 4:0 

Фото: Василь Федорів

“Колос” фактично вирішив долю поєдинку ще у першому таймі, відправивши у ворота ФК “Гуменів” три м’ячі, які залишилися без відповіді з боку гостей. Вже на 8 хвилині матчу відзначився Олійник. Подвоїти перевагу вдалося Матюляку на 21 хвилині матчу. На третій компенсованій хвилині до першого тайму Лунів відправив м’яч у сітку воріт. У другому таймі, Колос лише раз відзначився у воротах суперника на 69 хвилині матчу. Автором голу став Дирів.

Голи: Олійник В. (8), Матуляк О. (21), Лунів В. (45+3), Дирів А. (69)

ФК “Мостище”– ФК “Перекоси — 5:2

Фото: ФК “Мостище”

Даний матч був досить напруженим та цікавим. До кінця не було відомо, хто ж відправиться грати до фіналу про “Колоса” із Ціневи. Гарячості матчу додає той факт, що Мостище на виїзді мінімально переграло Перекоси, які все ж зберігали рівні шанси на фінал. Однак, матч-відповідь у Мостищі поклав край мріям футболістів ФК “Перекоси” поборотися за кубок Калуського району.

Першими рахунок у матчі відкрили господарі. Гіфес відзначився на 24 хвилині. Рівно за 10 хвилин, Олексин подвоїв рахунок у матчі на користь Мостища. Другий тайм розпочався із атак господарів, які ще тричі принесли свої плоди. Вже на 46 хвилині, Кобута зробив рахунок розгромним. До нього на 64 хвилині доєднався Хитровський. До непристойного рахунку 5:0 знову ж таки приєднався Олексин, який оформив дубль.

Перекосам все ж вдалося двічі відігратися за матч. На 81 хвилині Кухар реалізував пенальті, Рибачак на 90+4 хвилині забив друге пенальті у матчі. Втім, цього було недостатньо, щоб пробитися до фіналу Кубка Калуського району з футболу.

Голи: Гіфес В. (24), Олексин М. (34, 72), Кобута К. (46), Хитровський В. (64) – Кухар Д. (81, з пен.), Рибчак М. (90+4, з пен.)

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору