Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Олега Лисевича

Згадуємо Олега Лисевича

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Олега Лисевича — старшого солдата 122 окремого аеромобільного батальйону 81-ої окремої аеромобільної бригади.

Олег Лисевич народився 10 червня 1985 року в селі Сваричеві, де навчався у школі та жив. Після школи він проходив строкову службу в лавах ЗСУ, за час якої мав кілька грамот та подяк. 

Після демобілізації почав їздити на заробітки за кордон. Але з початком війни вирішив іти захищати свою землю. Він став санітарним інструктором, брав участь в АТО на сході України, був учасником бойових дій у промзоні Авдіївки…

6 липня 2016 року під час обстрілу російськими терористами міна 120-міліметрового калібру залетіла у бліндаж — Олег загинув. Йому назавжди 31 рік…

Поховали Героя у рідному селі Сваричеві. у нього залишилися мама і брат, який також був учасником бойових дій.

Указом Президента України №511/2016 від 19 листопада 2016 року за особливу мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Герой нагороджений орденом “За мужність” третього ступеня (посмертно).

Памʼятаймо, яку ціну заплатили за наше майбутнє Герої-земляки. Світла пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору