Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як зареєструвати дитину на участь в таборі “Мінерленд” | Інструкція

Як зареєструвати дитину на участь в таборі "Мінерленд" | Інструкція

Невдовзі розпочинається реєстрація учасників до літнього табору “Мінерленд”.

Як зареєструватись розповідає Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Вже 17 червня юні калушани зможуть провести свій перший день у таборі. Впродовж двох тижнів, у будні дні, з 9 до 16 години, учасники з користю проводитимуть свій час на канікулах. Перша зміна вмістить 150 діток віком від 7 до 12 років.

“У першій зміні забезпечено 50 пільгових місць, які пріоритетно будуть надаватися дітям учасників бойових дій”, — зазначають організатори табору.

Загалом до кінця літа планують набрати три такі зміни. Кожного дня на них чекатимуть ранкові руханки, цікаві інтерактиви, екскурсії та щотижневі поїздки. Також діти тричі на день харчуватимуться, а родзинкою будуть бельгійські вафлі на перекус:

“На перекус щодня будуть бельгійські вафлі. Ми їх розробили за власною рецептурою. Внаслідок великої кількості дегустацій нам вдалось досягнути неймовірного смаку”, — зазначає керівниця ПК “Мінерал” Алла Терещенко.

Реєстрація буде відкрита з 10 години, 15 червня. Батькам потрібно буде звернутись у ПК “Мінерал” та мати з собою свідоцтво про народження дитини. При реєстрації на пільгове місце також необхідно мати документ, що підтверджує статус дитини учасника бойових дій.

Більше про табір можна дізнатись у матеріалі: “Мінерленд” повертається! Як працюватиме літній дитячий табір у Калуші.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору