Калуш До сайту

Будь собою: Міноборони запустило рекрутинговий сайт з вакансіями в ЗСУ

У вівторок, 11 червня, Міноборони України оголосило про запуск рекрутингового сайту “Будь собою”. Тут вже розміщені вакансії в Силах оборони України, які кожен охочий може обрати відповідно до своїх навичок і бажання. 

Розповідає Інформатор, покликаючись на Інформатор Україна.

Сайт для пошуку вакансій в армії “Будь собою” відтепер доступний за посиланням army.gov.ua. На цьому ресурсі поєднані центри рекрутингу, вакансії в Силах оборони України та відповіді на низку важливих питань пов’язаних з вибором військової професії.

“Тепер у вас є можливість самостійно обрати посаду для служби в армії. Забудьте про страхи та сумніви — настав час обрати свій шлях” — зазначили в Міноборони.

Вакансії на сайті можна проглядати через пошук — за родом військ у складі Сил оборони, спеціальністю, званнями чи умовами (мається на увазі переведення). Також можна знайти центр рекрутингу української армії у вашому місті, їхні контакти та графік роботи. До центру можна звернутися, зокрема, для консультацій щодо укладення контракту про проходження військової служби або можливості потрапити в обрану частину по мобілізації. Фахівці допоможуть з’ясувати всі питання, обрати військову частину та сконтактувати з її представником, а також супроводжуватимуть на шляху до призначення на посаду.

На сайті “Будь собою” також зазначили, що:

“Рекрутинг та мобілізація – це різні процеси, і одне жодним чином не замінює інше. Рекрутинг – це коли людина самостійно шукає посаду у війську через рекрутингові центри та компанії відповідно до своїх знань та навичок”.

 

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08