Калуш До сайту

На Калущині проведуть триденний військовий вишкіл для цивільних

Тризубівці запрошують калушан долучитись до навчань, котрі проводитимуться у спеціальному польовому таборі.

Ділиться Інформатор.

Цього разу члени ВО “Тризуб” імені Степана Бандери проведуть на території Калущини вишкіл, який триватиме з 21 по 23 червня. Три дні учасники навчань житимуть у спеціальному таборі та активно навчатимуться військових новачків.

“Знання, котрі здобувають цивільні на наших вишколах стануть в пригоді не тільки в ході бойових дій, а й в цивільному житті. Навчання не передбачають подальшої мобілізації учасників. Кожен сам для себе здобуває знання, котрі має знати кожен громадянин у країні в якій йде війна”, — ділиться командир Калуського загону організації Назар Миндюк.

Програма навчань складатиметься з лекцій із:

Локацію проведення організатори не розкривають, кажуть, що повідомлять про те, де усе відбуватиметься напередодні до вишколу. Також впродовж трьох днів передбачене харчування усіх учасників. Участь можуть взяти особи будь-якої статі віком від 16 років. Щоб зареєструватись потрібно сконтактувати з організаторами за номером телефону: +380 (96) 044 11 47.

Участь в такому заході безкоштовна, проте підтримати вишкільну діяльність організації можна за реквізитами: 5375 4112 0999 8124

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08