Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Припустився помилки: футбольного арбітра відсторонили від суддівства після матчу калуської “Гарди”

Йдеться про Ігоря Дебенка, який судив футбольний матч 21 туру чемпіонату Івано-Франківської області між ФК “Вільхівці” та ФК “Гарда” (Калуш). До слова, це вже другий арбітр, якого відсторонили після матчів Гарди через “помилки”.

Ділиться Інформатор

Ігор Дебенко

Івано-Франківська обласна асоціація футболу  повідомила про рішення не залучати арбітра Ігоря Дебенка із Івано-Франківська до суддівства обласних змагань з футболу. Причиною такого рішення стала помилка арбітра, за яку той отримав спеціальну оцінку:

“Після отримання рапорту від делегата-спостерігача матчу 21-го туру чемпіонату області з футболу сезону 2023-2024 років між командами ФК “Вільхівці” – “Гарда” Калуш, який відбувся 8 червня 2024 року, Івано-Франківська обласна асоціація футболу вирішила не залучати Ігоря Дебенка до проведення матчів обласних змагань з футболу до рішення Комітету арбітрів “ІФАФ”.

Згідно вищевказаного рапорту в матчі ФК “Вільхівці” – “Гарда” Калуш арбітр Ігор Дебенко припустився помилки, за яку отримав спеціальну оцінку”, – йдеться у повідомленні пресслужби ІФАФ

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору