Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калушанина судитимуть за те, що той хотів дати хабаря поліцейському

Калушанина судитимуть за те, що той хотів дати хабаря поліцейському

Чоловік запропонував правоохоронцю 110 євро за ухилення від адміністративної відповідальності.

Повідомляє Інформатор.

За інформацією Калуської окружної прокуратури, 12 травня 2024 року житель Калуша скоїв адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП України — керування транспортним засобом в стані наркотичного, алкогольного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції. Був затриманий правоохоронцями та попереджений про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди.

Попри це він словесно запропонував посадовій особі Національної поліції України неправомірну вигоду у розмірі 110 євро за непритягнення його до відповідальності за скоєне. Проте інспектор поліції відмовився від хабаря та повідомив про факт надання на лінію 102 та викликав слідчо-оперативну групу.

“На даний час кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 КК України знаходиться на розгляді в Калуському міськрайонному суді”, — зазначають в прокуратурі.

Порушнику тепер загрожує штраф від 1 000 до 4 000 неоподаткованих мінімумів громадян, або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору