Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Мамо, я художник”: у Центрі підтримки “ЯМаріуполь Калуш” провели майстер-клас з малювання

Вчора, 13 червня, у Центрі підтримки переселенців “ЯМаріуполь” у Калуші відбувся цікавий майстер-клас з малювання картини на дошці. Героєм цього дня, за словами організаторів, став соковитий кавун. Ділимося із вами деталями цікавої події у калуському осередку Центру підтримки “ЯМаріуполь”.

Розповідає Інформатор

Вчора, у центрі підтримки переселенців “ЯМаріуполь” у Калуші було людно. Чутно дитячий сміх та галас. Відбувся майстер-клас з малювання картин на дошці. Затишна атмосфера у колі однодумців сприяла створенню справжніх мистецьких шедеврів, що творилися руками малечі та дорослих.

Фото: Ірина Шалашна

У коментарі Інформатору, керівниця центру підтримки переселенців “ЯМаріуполь” у м. Калуш Ірина Михайлівна Шалашна повідомила, що такі майстер-класи є регулярними, адже проходять щотижня та підходять усім, навіть новачкам:

“Арт майстер-класи в центрі “ЯМаріуполь” проходять регулярно, мають постійних учасників, але заняття підходять і новачкам, хто приходить вперше. Після кожного заняття є готова робота, яку учасник забирає додому”, — розповідає Ірина Шалашна

Керівниця центру зауважує, що такі заняття позитивно впливають на загальний психологічний стан особи. Малювання дозволяє відволіктися від щоденних турбот та проблем, розслабитися і відчути себе у моменті:

“Ці заняття мають дуже гарний вплив на психічний стан.Коли ви малюєте, то поринаєте в процес, який сприяє розслабленню та внутрішньої гармонії. Цей процес дозволяє зменшити рівень стресу, покращити концентрацію та увагу.Він дозволяє зануритися у данний момент, відволіктись від турбот.

Це чудова можливість відчути себе справжнім художником та отримати психологічне розвантаження”, — ділиться Ірина Шалашна

Ірина Михайлівна вказує на те, що дані заняття проходять щочетверга, о 13:00 та підходять усім, незалежно від віку – для дітей та для дорослих. Досить часто на такі заходи приходять сім’ями:

“Наші майстер-класи підходять для всіх. Відвідують діти, дорослі, приходять сім’ями. Ми створюємо атмосферу, де кожному цікаво та доступно. Уроки проводяться поетапно, що дозволяє легко слідувати за інструкціями та насолоджуватися процесом створення мистецтва.

Приходьте та відчуйте радість творчості разом з нами”, — резюмує керівниця Центру підтримки переселенців “ЯМаріуполь” у Калуші

Фото із минулих майстер-класів

Нагору