Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Сьогодні стартує Євро 2024: де дивитися груповий етап турніру та матчі збірної України?

Сьогодні, 14 червня, у Німеччині стартує 17-ий чемпіонат Європи з футболу. Триватиме турнір до 14 липня. У матчі відкритті зійдуться збірні Німеччина та Шотландія. Збірна України проведе свій перший матч на Євро у понеділок, 21 червня, проти Румунії. Розповідаємо, де можна переглянути груповий етап турніру та матчі Євро 2024

Ділиться Інформатор, покликаючись

Де дивитися матчі Євро 2024?

Офіційним мовником Євро 2024 в Україні, згідно із прес-релізом UEFA є медіаплатформа MEGOGO. Вона покаже усі матчі цьогорічно Євро. Співтранслятором стало також Суспільне.

Суспільний мовник транслюватиме матч-відкриття, по одному матчу групового етапу на день, включно з матчами збірної України, а також половину матчів 1/8 фіналу, два чвертьфінали, обидва півфінали й сам фінал, включно зі всіма матчами збірної України на стадії плей-оф у разі потрапляння туди нашої команди. Загалом 22 поєдинки. Регіональні канали «Суспільного» покажуть не усі матчі. Та й то, вони будуть доступні безкоштовно лише в цифровому мовленні T2, кабельних мережах та IPTV

Перегляд матчів на Мegogo доступний за підпискою “Максимальна” та “Спорт”. Матчі збірної України також будуть доступні у підписці “Оптимальна”. На інших інтернет-сервісах («Sweet.TV», «Vodafone», «Київстар», «Youtv», «Volia», «Omega», «Ланет» тощо) замість трансляції матчів глядачі побачать заглушку, що означає перерву в мовленні.

Розподіл матчів 1/8 фіналу та чвертьфінальних матчів відбудеться безпосередньо під час турніру.

Календар матчів збірної України

Україна гратиме у групі «Е». Суперниками команди Сергія Реброва на груповому етапі стануть Бельгія, Словаччина та Румунія. Стадія плей-оф розпочнеться 29 червня першими двома матчами 1/8 фіналу. Сам фінал пройде 14 липня у Берліні.

 

 

Джерело: УАФ

До теми: Тренерський штаб збірної України з футболу оголосив фінальну заявку на Євро 2024

Розклад матчів групового етапу Євро 2024

У інфографіці нижче можете переглянути дату, час та телеканали, що транслюватимуть матчі групового етапу:

Фото: Megogo

Хто коментуватиме Євро 2024?

Коментаторами для обох мовників будуть представники MEGOGO. Серед них: Вадим Скічко, Роман Бебех, Віталій Кравченко, Роберто Моралес, Владислав Шалота (єдиний із команди коментаторів, які працювали на Євро-2020 і є на MEGOGO), Олексій Іванов, Сергій Лук’яненко, Володимир та Віталій Звєрови, Вадим Шевякін, Олександр Новак, Іван Громіков, Віталій Волочай, Віталій Похвала, Володимир Кобельков, Павло Посохов, Назарій Шмігіль, Євген Перестенко, Єгор Старков та Гліб Скрипченко.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору