Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Турбота про родину Героя: 10 дітей та дві сім’ї загиблих Захисників вирушили на відпочинок у Карпати

Це стало можливим в рамках проєкту “Турбота про родину Героя”.

Розповідає Інформатор, покликаючись на голову Івано-Франківської ОДА Світлану Онищук.

Йдеться про 10 дітей та дві родини загиблих захисників із Прикарпаття, які у рамках проєкту “Турбота про родину Героя” відправилися на відпочинок до Карпат. Дві сім’ї протягом тижня проживатимуть у Буковелі. Там вони зможуть цікаво провести час та оздоровитися:

“Тут серед карпатської природи на них чекає повноцінний відпочинок у комфортних умовах, цікаве дозвілля, яке дозволить забути про щоденну рутину й оздоровитись”, — ділиться Світлана Онищук.

Фото: Івано-Франківська ОДА

Діти ж протягом двох тижнів перебуватимуть у дитячому таборі, що знаходиться у с. Татарів. Як зазначила Світлана Онищук, для дітей підготували низку цікавинок та активностей:

“Тут для них підготували цікаву та насичену програму з корисним дозвіллям. Щодня передбачені змістовні активності, зокрема, наші юні учасники проєкту зможуть спробувати себе у різних видах творчості, спорту, освоїти фінасову грамотність. А також їх чекають квести, ігри, тренінги, фестивалі, інтелектуальні змагання, екскурсії та вивчення іноземних мов”, — розповіла очільниця Івано-Франківської ОДА

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору