Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калушанка обурюється технічним станом “Колеса огляду” у міському парку та вимагає закрити його

Калушанка обурюється технічним станом "Колеса огляду" у міському парку та вимагає закрити його

Натомість адміністрація парку культури зазначає, що атракціон безпечний, а емоції відвідувачки взяли гору.

Пише Інформатор.

Нещодавно у соцмережах почалось активно поширюватись відео, де жінка разом зі своїм сином перебуває на колесі огляду у калуському парку. Його можна поглянути у нашому телеграм-каналі.

У відео на спуску кабіни до низу чутно незрозумілий стукіт та тріскотіння.

“Потрібно добитись того, щоб його закрили. Під час того, як я перебувала практично на самому верху з дитиною, щось тріснуло чи обірвалось, кабіну перекосило і почало трясти. На відео все є”, — каже відвідувачка парку.

Жінка емоційно відреагувала на такі звуки та зазначила, що більше не буде відвідувати цей атракціон. Відео спричинило суспільний розголос про реальний технічний стан атракціону. На це відреагувала керівниця парку Наталія Паламар:

“Емоції дійсно взяли верх! А тепер дозвольте офіційно, щодо стану атракціону. Реконструкція “Колеса огляду” пройшла у 2021 році. Дійсно звук не дуже приємний, але це відбувається при вирівнюванні кабіни, особливо при різному розподілу ваги. Колесо пройшло всі необхідні техогляди й експертні оцінки. Розумію, як мама вашу наляканість, але ні перекосу та обірвань не відбувалося. Прикро, що у вас залишилися такі негативні враження”.

Також на офіційній сторінці спростували припущення щодо небезпечності колеса огляду. У дописі зазначають, що реконструкція колеса відбувалась у 2021 році й відтоді перед кожним сезоном воно проходить техогляд. Також щодня здійснюється пробний пуск й працівники оглядають його справність. Також зазначають, що звук, який чутно на відео є нормальним під час роботи атракціону. Він спричиняється через вирівнювання кабіни при спуску та підйомі.

“Жодних поломок не було. Емоції відвідувачки взяли гору, вона мама, налякалася, таке буває. Хоча жодних скарг чи зауважень до працівників не було”, — пишуть на сторінці парку.

Чи можуть калушани потрапити в халепу на атракціонах у міському парку ми розповідали у попередньому матеріалі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору