Інформатор Калуш

ГРОШІ

Новий співвласник Карпатнафтохіму розповів про плани розвитку підприємства

Новий співвласник Карпатнафтохіму розповів про плани розвитку підприємства

Дрогобицький бізнесмен Андрій Веселий розповів чому придбав частку підприємства та що збирається з ним робити.

Розповідає Інформатор, посилаючись на “Варто – Галицькі новини”.

Андрій Веселий розповів про те, що довго виношував рішення про те, щоб інвестувати в калуське підприємство. Проте все ж таки пішов на цей складний крок:

“Ми довго зважували всі «за» і «проти», проводили економічний аналіз, визначали перспективи. Переговори між співвласниками були довготривалими. На прийняття рішення пішло кілька місяців. Це кризове рішення у складний час. Спільно з консультантами та управлінцями Інвестиційного Фонду я вирішив взяти відповідальність та інвестувати в одне з найбільших хімічних підприємств України”.

Також Андрій зазначає про те, що потрібно зберігати перспективну галузь країни, яка приносить надходження до бюджету, створює робочі місця та оплачує достойні заробітні плати працівникам. Загалом Андрій спільно з іншими співвласниками планують реанімувати роботу Карпатнафтохіму залучаючи фахових ризик-менеджерів та інвестиції від іноземних інвесторів.

“Результатом нового починання будуть майбутні потенційні міжнародні інвестиції з Канади, Америки та інших партнерів України, які солідарні у боротьбі з російським агресором у розбудові та відновленні вільної та незалежної Батьківщини. В єдності – сила!”, — каже Андрій Веселий.

Нагадаємо: “Карпатнафтохім” отримав нового співвласника із Дрогобича.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору