Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Культурні здобутки: “Золоті Сурми” та “Сузір’я” везуть перемогу з Польщі

Два відомі калуські колективи не тільки чудово виступили на міжнародному фестивалі в Польщі, але й привезли нові нагороди.

Ділиться Інформатор, покликаючись на міського голову Андрія Найду.

Протягом трьох днів у м. Рибнік (Польща) тривав Міжнародний фестиваль “Золота ліра”. Це конкурс духових оркестрів та ансамблів мажореток. Звісно ж, Калущину представляли Зразковий духовий оркестр “Золоті Сурми” ансамбль мажореток “Сузір’я”.

“У перший день колективи пройшлися парадом містом Рибнік. Також ансамбль мажореток взяв участь у конкурсі. А ввечері відбулася спільна програма Зразкового духового оркестру “Золоті Сурми” та ансамблю мажореток “Сузір’я”, які полонили всіх глядачів своїм цікавим шоу та професійним виконанням”, — ділиться міський голова.

Окрім цього в наступні дні “Золоті Сурми” та “Сузір’я” стали найкращими в номінації “Шоу-дефіле” обійшовши 13 колективів з Польщі, Хорватії, Угорщини, Німеччини, Словенії та Чехії. Також “Золоті сурми” зайняли ІІІ місце в номінації «Обов’язкові твори», а ансамбль мажореток перші в номінації “Зразкове виконання”.

“Віртуозне виконання українських творів та граційне поєднання танцю мажореток полонили всіх глядачів, які після кожного твору гучно аплодували та не відпускали артистів зі сцени”, — поділилася керівниця ансамблю мажореток, Ольга Квецко.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору