Калуш До сайту

MATCHDAY: Румунія — Україна: де переглянути футбольний матч? | ЄВРО 2024

Сьогодні, 17 червня, підопічні Сергія Реброва стартують на Євро 2024. Першим суперником “синьо-жовтих” стане збірна Румунії. Розповідаємо історію протистояння двох збірних та де можна переглянути перший футбольний матч збірної України на цьогорічному Євро.

Ділиться Інформатор

Матч 1 туру у групі Е між збірними Румунії та України відбудеться 17 червня на “Альянц Арені” у Мюнхені (Баварія, Німеччина). Стартовий свиток пролунає о 16:00 (за київським часом).

Україна — Румунія | Історія протистояння

За всю історію протистояння збірні України та Румунії зустрічалися 6 разів. Усі зустрічі мали статус контрольних матчів. Переможцем цієї дуелі за всю історію двосторонніх матчів є Румунія, яка має на одну перемогу більше. Перший поєдинок між Україною та Румунією відбувся у лютому 2001 р. Тоді у Румунії мінімальну перемогу святкували господарі. Остання зустріч між збірними відбулася наприкінці травня 2016 р. Перемогу у тому матчі із 7 голами святкували українці.

Статистика матчів: 

Румунія: 3 перемоги, 1 нічия, 0 поразок; Україна: 2 перемоги, 1 нічия, 0 поразок.

Де можна переглянути матч?

До теми: Графіки вимкнень електроенергії на Прикарпатті | 17 червня

Переглянути матч можна наступним чином: 

Радимо перевірити свою чергу у графіках вимкнень, щоб скоригувати перегляд матчу. Додамо, що після гри із румунами, на підопічним Сергія Реброва чекає ще два поєдинки в рамках групового етапу Євро 2024:

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08